vpu23.narod.ru


Перейти к содержанию

Продавець

Професіїї


Продавець продовольчих товарів


Термін навчання після 11 класів 1 рік

Під час навчання учні вивчають:

  • асортимент, класифікацію, характеристику, харчову цінність товару
  • терміни зберігання товару
  • види браку, відходів і порядок їх списання
  • правила розшифрування артикулів, штрихового коду товару
  • порядок розрахунку із споживачем
  • правила зберігання товару і терміни його реалізації
  • правила користування обладнанням, ЕККА, інструментами, вагами
  • правила і норми охорони праці
  • виробничу санітарію.


Випускники можуть працювати як в державних установах, так і приватних, займатися підприємницькою справою.


Головна сторінка | Адміністрація | Презентація | Професіїї | Літопис | Співпраця | Наші досягнення | Фотоархів | Структура Сайта


Назад к содержанию | Назад к главному меню
Hosted by uCoz